Hipp BIO sárgarépa-rizs borjúhússal, 5 hó+ (6x190 g)
Összetevők:
sárgarépa* 32%, főtt rizs* 30%, ivóvíz, borjúhús* 8%, repceolaj* 2%.
Gluténmentes. Hőkezeléssel tartósított.
Tápanyagtartalom:
Tápérték |
100 g-ban |
190 g-ban |
Energia kJ/kcal |
271/65 |
517/123 |
Zsír |
2,4 g |
4,6 g |
– ebből telített zsírsavak |
0,3 g |
0,6 g |
Szénhidrát |
7,7 g |
14,6 g |
– ebből cukrok |
1,3 g |
2,5 g |
Fehérje |
2,4 g |
4,6 g |
Só1 |
0,05 g |
0,10 g |
Nátrium |
0,02 g |
0,04 g |
Alfa-linolénsav (ALA) |
0,13 g |
0,25 g |
1 Kizárólag a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.
*ökológiai gazdaságokból
A HiPP termékek gyártásánál felhasznált bioösszetevők olyan gazdaságokból származnak, ahol szigorú ökológiai előírásoknak megfelelően termelnek. Ez azt jelenti, hogy a termesztés során nem használnak szintetikus növényvédő szereket és műtrágyát.
Feldolgozás előtt minden nyersanyagot bevizsgálnak a Hipp laboratóriumában, amely egyike Európa vezető laboratóriumainak. A termelésen túl a feldolgozás és az ellenőrzés is a baba egészségét és környezetünk védelmét szolgálja, amelyben a gyermek felnő.
Felhasználási javaslat:
Komplett egytálétel hússal. A fedél lecsavarása után a szükséges mennyiséget vízfürdőben vagy mikrohullámú sütőben melegítse fel. Keverje meg, majd ellenőrizze a hőmérsékletét. A fel nem melegített étel lezárt üvegben, hűtőben tárolva a felbontástól számítva 1 napig használható fel. Az üveg sérülésének elkerülése érdekében kérjük, használjon műanyag kanalat. Szobahőmérsékleten tárolható.