Hipp BIO tészta paradicsommal és cukkinivel, 6 hó+ (6x190 g)
Összetevők:
zöldség* 57%(paradicsom* 28%, sárgarépa*, cukkini* 14%), főtt őrölt durumbúza tészta* 19%, sovány tej*, búzaliszt*,
repceolaj* 2,5%, fűszerek (bazsalikom*, bors*).
Glutént tartalmaz. Nyomokban tojást tartalmazhat.
Tápanyagtartalom:
Tápérték |
100 g-ban |
190 g-ban |
Energia kJ/kcal |
299/71 |
567/135 |
Zsír |
2,8 g |
5,3 g |
– ebből telített zsírsavak |
0,2 g |
0,4 g |
Szénhidrát |
8,8 g |
16,7 g |
– ebből cukrok |
2,5 g |
4,8 g |
Fehérje |
2,2 g |
4,2 g |
Só1 |
0,05 g |
0,10 g |
Nátrium |
0,02 g |
0,04 g |
Alfa-linolénsav (ALA) |
0,17 mg |
0,32 mg |
1 Kizárólag a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.
*ökológiai gazdaságokból
A HiPP termékek gyártásánál felhasznált bioösszetevők olyan gazdaságokból származnak, ahol szigorú ökológiai előírásoknak megfelelően termelnek. Ez azt jelenti, hogy a termesztés során nem használnak szintetikus növényvédő szereket és műtrágyát.
Feldolgozás előtt minden nyersanyagot bevizsgálnak a Hipp laboratóriumában, amely egyike Európa vezető laboratóriumainak. A termelésen túl a feldolgozás és az ellenőrzés is a baba egészségét és környezetünk védelmét szolgálja, amelyben a gyermek felnő.
Felhasználási javaslat:
A főzelékek ideálisak a hozzátáplálás kezdetén 4-6 hónapos kortól a gyümölcsök bevezetése után. Az ebédidőben történő anyatejes vagy tápszeres táplálás előtt kezdje a hozzátáplálást egy-egy kiskanálnyi mennyiséggel majd napról napra növelje az adagot – így a baba lassan hozzászokik a táplálékbevitel új formájához. Fogyasztása kiegészítő táplálékként ajánlott.
A fedél lecsavarása után a szükséges mennyiséget vízfürdőben vagy mikrohullámú sütőben melegítse fel. Keverje meg, majd ellenőrizze a hőmérsékletét. A fel nem melegített rész lezárt üvegben, hűtőben tárolva, a felbontástól számítva 1 napig használható fel. Az üveg sérülésének elkerülése érdekében használjon műanyag kanalat. Hőkezeléssel tartósított. Szobahőmérsékleten tárolható.