Hipp BIO tészta tengeri hallal és brokkolival, 10 hó+ (6x220 g)
Összetevők:
ivóvíz, főtt tészta* (durumbúza*) 25%, tengeri hal 12%, sárgarépa* 12%, brokkoli* 5%, tejszín* 3%, hagyma*, repceolaj* 1,7%, búzaliszt*, rizskeményítő*, citromlé citromlé-sűrítményből*.
Az ökológiai összetevők aránya: 80%
Glutént tartalmaz. A tészta nyomokban tojást tartalmazhat. Hőkezeléssel tartósított.
Tápanyagtartalom:
Tápérték |
100 g-ban |
220 g-ban |
Energia kJ/kcal |
294/70 |
647/154 |
Zsír |
2,8 g |
6,2 g |
– ebből telített zsírsavak |
0,8 g |
1,8 g |
Szénhidrát |
7,6 g |
16,7 g |
– ebből cukrok |
0,9 g |
2,0 g |
Fehérje |
3,2 g |
7,0 g |
Só1 |
0,10 g |
0,22 g |
Nátrium |
0,04 g |
0,09 g |
Jód |
16 μg (23%2) |
35,2 μg (50%2) |
Alfa-linolénsav (ALA) |
0,13 g |
0,29 g |
1 Kizárólag a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.
2 A napi beviteli referenciaérték %-a.
*ökológiai gazdaságokból
A HiPP termékek gyártásánál felhasznált bioösszetevők olyan gazdaságokból származnak, ahol szigorú ökológiai előírásoknak megfelelően termelnek. Ez azt jelenti, hogy a termesztés során nem használnak szintetikus növényvédő szereket és műtrágyát.
Feldolgozás előtt minden nyersanyagot bevizsgálnak a Hipp laboratóriumában, amely egyike Európa vezető laboratóriumainak. A termelésen túl a feldolgozás és az ellenőrzés is a baba egészségét és környezetünk védelmét szolgálja, amelyben a gyermek felnő.
Felhasználási javaslat:
Komplett egytálétel hallal. A fedél lecsavarása után a szükséges mennyiséget vízfürdőben vagy mikrohullámú sütőben melegítse fel. Keverje meg, majd ellenőrizze a hőmérsékletét. A fel nem melegített étel lezárt üvegben, hűtőben tárolva a felbontástól számítva 1 napig használható fel. Az üveg sérülésének elkerülése érdekében kérjük, használjon műanyag kanalat. Hőkezeléssel tartósított. Szobahőmérsékleten tárolható.