Hipp BIO zöldséges tészta sonkával, 8 hó+ (6x220 g)
Összetevők:
zöldségek* 49% (sárgarépa*, paradicsom*, csemegekukorica*, hagyma*), főtt tészta* (durumbúza*) 19%, ivóvíz, pácolatlan hátsó és első sonka* 10,5%, búzaliszt*, repceolaj* 0,9%.
Glutént tartalmaz. A tészta nyomokban tojást tartalmazhat. Hőkezeléssel tartósítva.
Tápanyagtartalom:
Tápérték |
100 g-ban |
220 g-ban |
Energia kJ/kcal |
316/75 |
695/166 |
Zsír |
2,9 g |
6,4 g |
– ebből telített zsírsavak |
0,9 g |
2,0 g |
Szénhidrát |
8,4 g |
18,5 g |
– ebből cukrok |
2,1 g |
4,6 g |
Fehérje |
3,2 g |
7,0 g |
Só1 |
0,05 g |
0,11 g |
Nátrium |
0,02 g |
0,04 g |
Alfa-linolénsav (ALA) |
0,07 g |
0,15 g |
1 Kizárólag a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.
*ökológiai gazdaságokból
A HiPP termékek gyártásánál felhasznált bioösszetevők olyan gazdaságokból származnak, ahol szigorú ökológiai előírásoknak megfelelően termelnek. Ez azt jelenti, hogy a termesztés során nem használnak szintetikus növényvédő szereket és műtrágyát.
Feldolgozás előtt minden nyersanyagot bevizsgálnak a Hipp laboratóriumában, amely egyike Európa vezető laboratóriumainak. A termelésen túl a feldolgozás és az ellenőrzés is a baba egészségét és környezetünk védelmét szolgálja, amelyben a gyermek felnő.
Felhasználási javaslat:
Komplett egytálétel hússal. A fedél lecsavarása után a szükséges mennyiséget vízfürdőben vagy mikrohullámú sütőben melegítse fel. Keverje meg, majd ellenőrizze a hőmérsékletét. A fel nem melegített étel lezárt üvegben, hűtőben tárolva a felbontástól számítva 1 napig használható fel. Az üveg sérülésének elkerülése érdekében kérjük, használjon műanyag kanalat. Hőkezeléssel tartósított. Szobahőmérsékleten tárolható.