Hipp BIO paradicsomos tészta tengeri hallal, 12 hó+ (6x220 g)
Összetevők:
ivóvíz, főtt tészta* (durumbúza*) 23%, paradicsom* 17%, sárgarépa*, tengeri hal 10%, tejszín* 3%, póré*, zeller*, hagyma*, repceolaj* 1,5%, búzaliszt*, rizskeményítő*, citromlé citromlé sűrítményből*, jódozott só.
Az ökológiai összetevők aránya: 87%
Glutént tartalmaz. A tészta nyomokban tojást tartalmazhat.
Tápanyagtartalom:
Tápérték |
100 g-ban |
220 g-ban |
Energia kJ/kcal |
295/70 |
649/155 |
Zsír |
2,9 g |
6,4 g |
– ebből telített zsírsavak |
0,8 g |
1,8 g |
Szénhidrát |
7,7 g |
16,9 g |
– ebből cukrok |
1,3 g |
2,9 g |
Fehérje |
2,9 g |
6,4 g |
Só1 |
0,28 g |
0,62 g |
Nátrium |
0,11 g |
0,24 g |
Jód |
5,1 μg (7%2) |
11,2 μg (16%2) |
Alfa-linolénsav (ALA) |
0,11 g |
0,24 g |
1 Kizárólag a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.
2 A napi beviteli referenciaérték %-a.
*ökológiai gazdaságokból
A HiPP termékek gyártásánál felhasznált bioösszetevők olyan gazdaságokból származnak, ahol szigorú ökológiai előírásoknak megfelelően termelnek. Ez azt jelenti, hogy a termesztés során nem használnak szintetikus növényvédő szereket és műtrágyát.
Feldolgozás előtt minden nyersanyagot bevizsgálnak a Hipp laboratóriumában, amely egyike Európa vezető laboratóriumainak. A termelésen túl a feldolgozás és az ellenőrzés is a baba egészségét és környezetünk védelmét szolgálja, amelyben a gyermek felnő.
Felhasználási javaslat:
Komplett egytálétel hallal. A fedél lecsavarása után a szükséges mennyiséget vízfürdőben vagy mikrohullámú sütőben melegítse fel. Keverje meg, majd ellenőrizze a hőmérsékletét. A fel nem melegített étel lezárt üvegben, hűtőben tárolva a felbontástól számítva 1 napig használható fel. Az üveg sérülésének elkerülése érdekében kérjük, használjon műanyag kanalat. Hőkezeléssel tartósított. Szobahőmérsékleten tárolható.